Helly Hansen Skagen Race 2018

Bærum seilforening viderefører og utvikler endringene fra 2017, og for andre gang kan seilerne velge hvor de vil starte fra. I tillegg til den vanlige starten i Åsgårdstrand, blir det i år start fra Arendal – og Stenungsund i Sverige.

Publisert Sist oppdatert
Bidra: HH Skagen Race er i positiv utvikling og vi trenger flere hjelpere! Har du tid og lyst til å bidra kan du ta kontakt på skagen@bseil.no.
Bidra: HH Skagen Race er i positiv utvikling og vi trenger flere hjelpere! Har du tid og lyst til å bidra kan du ta kontakt på [email protected]

S/S «Christian Radich» er en av flere nye samarbeidspartnere.

Skipet vil for det første seile med hovedfeltet fra Åsgårdstrand til Skagen. Der har vi lagt forholdene godt til rette for at skipet skal danne base for våre sosiale aktiviteter – først og fremst premieutdelingen. Alex Rosén skal også i år lose oss igjennom premieutdelingen, slik han gjorde med stor suksess i 2017.

Vi forventer å ha ca. 200 deltagere i år, omtrent som i 2017. Men i motsetning til i fjor, går starten i år svært tidlig. Erfaringsmessig er deltagerantallet noe mindre når starten går tidlig i mai.

Påmeldingen til årets race åpnet fredag 2. februar kl. 08.00.

Vi legger opp til flere nyheter, både i Åsgårdstrand og i Skagen. VisitVestfold og Horten kommune (som Åsgårdstrand tilhører) er engasjerte for å se på mulighetene for å gjøre starten i Åsgårdstrand til en byfest med arrangementer på land for publikum. Den kjente paralympiske seileren og treneren fra Tønsberg, Bjørnar Erikstad, er engasjert som speaker.

BAG-service. Nytt av året er at vi vil tilby «BAG-service» for deltagerne. Vi vil tilby at seilerne kan levere sin bag til oss før start i Åsgårdstrand og få denne levert på bryggen i Skagen ved ankomst.

På denne måten slipper seilerne å dra på unødvendige kilo i regattaen.

Tilbudet vil omfatte vanlig bagasje og for eksempel turseil som man kanskje vil bytte til før returseilasen på lørdag.