Om bord i: Ovni 395

Eventyr: Med sitt røffe utseende og targabøyle inspirerer Ovni 395 til seilas langt utenfor de vanlige melkerutene. Den opptrekkbare kjølen gjør også at du kan komme deg ut av køen.

Langturdrømmernes båt

Det finnes ikke bedre vær for en langturbåt enn en kald vårdag i Kosterfjorden med 12 sekundmeter og regn. Vi tok Årets Båt fra Sjøen for alle på en tur i sitt aller beste element. En Ovni 395 bør absolutt være med i en langturseilers vurderinger og drømmer. Vi, en drømmer og en som har vært hele veien rundt kloden, tok en prøvetur med 41-foteren.

Publisert Sist oppdatert

Norske båtkjøpere er vant til at båtene er av glassfiber. Det er bare et fåtall båter i Norge som seiler rundt med metallskrog. Lange Maritime har imidlertid satset på at norske båteiere skal få øynene opp for andre byggematerialer. En av produsentene i porteføljen deres er franske Alubat, et verft som har bygd rundt 1700 aluminiumbåter gjennom snart 30 år.

Lange Maritime fikk umiddelbar suksess med den første båten de tok til Norge. Ovni 395 ble kåret til Årets Båt på Sjøen for alle i år.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER