Test fra arkivet: Bavaria 30

Bavaria 30: Det enkleste valget
Bavaria 30: Det enkleste valget

Det enkleste valget

Testens billigste båt taper på ha en lettvint, men lite effektiv rullemast.

Vi tar frem tester fra arkivet og gjør dem tilgjengelig på SEILmagasinet.no. Vi har gått 14 år tilbake og funnet en stortest av 30-32-fotere hvor her presenterer vi Bavaria 30 Cruiser. Testen ble skrevet og utført av Curt Gelin, Mikkel Thommesen og Axel Nissen-Lie og ble publisert i Seilas 9-2006. Testen var på 13 sider i bladet, og da måtte vi være gjerrige med bruk at bilder. Saken vil bli etter hvert flettet sammen til et stort rigg med langt flere bilder enn hva vi publiserte i 2006.

Vi har ambisjoner om å hente frem en ny test hver uke, som vil ligge åpent for alle i syv dager. Videre vil den havne i vårt enorme digitale testarkiv.

Bavaria 30 har truffet midt i blinken for familien på grunn av den lave prisen og den gode plassen ombord. Drøyt 1300 båter bygget gjør den til den mest populære i klassen. Hva har så gjort Bavaria 30 så utrolig populær? Et blikk på båten viser runde linjer, stor bredde, høyt fribord, en bred og lang hytte med liten dekksplass. Cockpit har ratt og fast bord, men den lange hytta går ut over lengden på benkene som bare er 1.60 m.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS