Søker nye utfordringer

BILBO-laget går til X-35
BILBO-laget går til X-35

BILBO-laget går til X-35

BILBO-laget er blitt velkjente aktører på regattabanen og har seilt seg til topps i First 31.7-klassen. Nå skifter de beite.

First 31.7en BILBO med Andreas Wettre som skipper har vært med i de fleste store regattaene på Østlandet siden båten ble kjøpt i 2001, og teamet er gradvis blitt bedre og bedre. De siste sesongene har teamet vært klart best i First 31.7-miljøet.

 

GODT MILJØ. – Vi har satt stor pris på det aktive og gode miljøet rundt First 31.7-båtene, og det har utvilsomt vært utslagsgivende for vår egen utvikling at vi har kunnet seile så mye båt-mot-båt, forteller Andreas Wettre.

Nå har laget bestemt seg for å søke nye utfordringer.

VIL LENGRE FREM I FELTET. Vi har bestemt oss for å ta et skritt videre, vi vil være lengre frem i feltet og sloss mot nye konkurrenter. For oss som er så glade i båt-mot-båt-seiling blir da X-35 det naturlige valget. Men, før vi kan finne en godt utstyrt, brukt båt, må vi selge Firsten, så vi er nok ikke å se i en X-35 før utpå høsten. Vi gleder oss stort til et nytt prosjekt og har utvilsomt mye å lære i en mer avansert båt, sier BILBO-gjengen unisont.

– Selvfølgelig vil vi også bidra som best vi kan til å bygge et aktivt X-35-miljø på Østlandet, sier Andreas Wettre videre.

TEAM-BYGGING. Andreas Wettre er ikke bare seiler. Profesjonelt jobber han med team-bygging, og han har blant annet skrevet flere artikler i SEILmagasinet om hvordan man på best mulig skal få et lag til å dra lasset og fungere sammen i en båt.

Og flere artikler er på trappene. Følg BILBOlaget videre – både i ny båt og i SEILmagasinet.