630 Færder-bilder

photoshelter.b32837
photoshelter.b32837
Indre Oslofjord
Indre Oslofjord
Indre Oslofjord
Indre Oslofjord
photoshelter.IcChf4
photoshelter.IcChf4
photoshelter.CrRTBp
photoshelter.CrRTBp
Indre Oslofjord
Indre Oslofjord

Har vi tatt bilde av båten din?

Vi har lagt ut 630 bilder fra årets Færderseilas. Kanskje er et av dem av båten din – eller kanskje finner du et motiv som betyr et godt minne?

Publisert Sist oppdatert

Aldri er fjorden mer pakket av båter som under Færderseilasen, og under årets seilas var det tettere enn noen gang, ettersom startrekkefølgen ble snudd. I år startet de minste båtene først, og det gjorde sitt til at feltet var på sitt tetteste da båtene passerte Drøbak.

For fotografer ga det mange flotte motiver.

SEILmagasinet hadde to fotografer i sving under Færderseilasen, og disse har vi nå lagt ut i vårt nye fotogalleri. Der kan du bla deg igjennom 630 bilder. Du kan også forsøke å søke på seilnummeret dit. Kanskje dukker båten din opp i søket.

Vi har imidlertid ikke rukket å identifisere alle båtene, så et godt tips er å bla deg igjennom alle bildene for å sjekke om det er noen bilder som kan være aktuelle av – eller for – deg.

Færderseilasen 2016 – Fotogalleri.

Bildene kan du kjøpe på nettet der og da. Kr 149 er prisen per høyoppløst bilde som egner seg i opp til A4-forstørrelse. Bildet kan du disponere fritt til privat bruk.