Går i Snipe, men er åpent for alle

Dame-NM for alle seilerjenter

Dame-NM for alle seilerjenter

Dame-NM går i år i Snipe og det foregår i helgen 27.–29. mai. Der vil det være et unikt tilbud til alle damer over 13 år.

Publisert Sist oppdatert

Du behøver nemlig ikke ha egen Snipe for å delta i dame-NM.

Om du melder deg på «Snipe Speed Clinic» får du ikke bare låne en båt under regattaen, men du får også en innføring i Snipe-seiling over noen kvelder før NM starter.

FLEST MULIG. – Målet med dette er selvfølgelig å få flest mulig seiljenter ut på fjorden denne helgen, sier Vidar Utne i Bærum Seilforening, som arrangerer dame-NM.  

I tillegg til NM-medaljer og ordinær premiering, vil det være egen premiering til de lagene som ikke seiler Snipe til vanlig.  

SOSIALT. – Det er fremdeles tid til å melde seg på og få noen treningskvelder i Snipen før regattaen starter. Det er sosialt og en hyggelig jentemiddag inkludert på lørdagskvelden kommer på toppen av den spennende regattaen ute på fjorden, sier Utne.

Snipe er en tomanns (eller i dette tilfellet to jentes) -jolle, med gode fartsegenskaper og trimmemuligheter. Erfarne seilere vil raskt finne seg til rette i båten, uavhengig om man har seilt kjølbåter eller joller tidligere.  

– Benytt denne muligheten – ta med deg en seilvenninne – eller like gjerne en tidligere konkurrent, og still opp i Åpent Dame NM 2011, oppfordrer Vidar Utne.

Du finner mer informasjon om dame-NM og påmelding på mesterskapets egen nettside.