REGATTASEILER: Eira Nautsvik vil hjelpe deg til å seile regatta.
REGATTASEILER: Eira Nautsvik vil hjelpe deg til å seile regatta.

Tips for deg som vil seile regatta

Eira Naustvik ønsker å vise deg verden inn i regattaverden under et foredrag på onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Klasseklubben NOR Rating, i samarbeid med SEILmagasinet og Shorthanded Sailing Norway, inviterer til en serie med foredrag. Målet med foredragserien er å få med flere ut på regattabanen og bidra til at alle kan få mer glede av båten sin. 

Onsdagens foredrag er andre i en serie på fire. Det første foredraget ble fulgt av 300 personer direkte, og over 1000 har hatt glede av det i ettertid.

Foredrag nummer to i serien fokuserer på deg som er nysgjerrig på om regattaseiling kan være noe for deg, og deg som har vært med noen ganger, men fortsatt synes det er litt vrient. 

En ukjent verden

Å seile regatta er en bra aktivitet for å bli bedre kjent med egen båt. Dette er kunnskap som kan komme til nytte også under turseilas. Men før du kan stille på startlinjen så er det mye som må på plass. I de fleste regattaer så kreves det et målebrev. Du må ha seilnummer i seilet, og ikke minst, du må sette deg inn i informasjonen sendt ut av arrangøren.

Eira Naustvik vil geleide deg gjennom denne jungelen, og det blir muligheter for deg å spørre dumme spørsmål.

Gratis på nett

Foredraget er et samarbeid mellom Klasseklubben NOR Rating, Seilmagasinet og Shorthanded Sailing Norway. Arrangementet vil fysisk holde sted i SEILmagasinets lokaler på Billingstadsletta, men her er det kun plass til et begrenset antall følgere. 

Det er på nett det vil skje, og flere detaljer finner du på arrangementets facebook-side