Line Flem Høst

Seier og ledelse til Line Flem Høst

Leder OL etter fire seilaser.

Publisert Sist oppdatert

I stabil 13-14 knops vind på Sagami Bay viste Line Flem Høst seierstakter i dagens første seilas i ILCA6 (Laser Radial) klassen. Hun lå på 2. plass bak Italia på de første tre merkene, men tok deretter ledelsen og var 11 sekunder foran den italienske jenta i mål. Anne-Marie Rindom DEN, kom på 3. plass. Med en strykning leder Line foran Tyskland, Hellas og Danmark, mens favorittene fra Nederland og Belgia er nede på 12 og 13. plass.

I dagens andre seilas tok Line en ny sterk 3. plass bak Hellas og Nederland og den norske jenta leder fortsatt regattaen med to poeng til gode på den greske jenta og hele syv poeng foran Anne-Marie Rindom på 3.

Hermann Tomasgaard greide ikke følge opp 3. plassen fra den første seilasen. I dag ble det 18. og 15. plass. Med en strykninger ligger Hermann på 11. plass. Karle Tapper FIN, leder sammenlagt foran Kroatia og Cypros.

Endre Funnemark tok en sterk 2. plass i windsurfernes 6. seilas og ligger på 11. plass sammenlagt. Etter halvseilt serie er medaljefinale innenfor rekkevidde, klart i overkant av forventningene på forhånd.