Enestående miljø

Trebåtpuss er for de fleste en hyggelig tid i båthavnen.

Publisert Sist oppdatert

Tiden rundt påske er for båteiere hvert år en travel båtpussesesong. For trebåteiere er den nok enda litt travlere og varer litt lenger. Båtpussen skal helst starte tidligere, og inneholde litt mer arbeid enn for andre båteiere. Trebåtpuss er allikevel for de fleste en hyggelig tid i båthavnen. Trebåteiere har ofte rigget seg til med lys og pusseforhold som gjør at også de mørke vintermånedene kan tas i bruk, og båtpuss for en trebåteier er, eller bør være, lystbetont.

I KTK har vi medlemmer med båter langs hele kysten, men for de medlemmene som er hjemmehørende i Indre Oslofjord, er Blommenholm Båtforening blitt en fin vinterhavn med mange båter og et godt miljø. Det er nå liv i alle teltene på land.

Etter hvert som båtene går i vannet utover i mai, er det over år blitt flere og flere som også har sin sommerhavn på Blommenholm. Båtforeningen har stilt seg velvillig til båteierenes behov, og trebåtene er samlet på én brygge. Om sommeren ligger det 10–15 klassiske treseilere vakkert på rekke og rad. Vennskapet er godt, klubb-miljøet blomstrer, og hver dag er en liten trebåtfestival på Blommenholm.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS