Engasjerer seg i seiling for å markere miljøprofil

Flyttebyrået HMH Home Management har inngått en samarbeidsavtale med Storm Capital Sail Racing. – Vi gjør dette for å markere vår nye miljøprofil, sier daglig leder Hans-Martin Hallberg i en pressemelding.

Publisert

«Storm Capital Sail Racing», et av Norges beste lag i Melges 24, har EM i Århus i juli som sitt store mål denne sommeren. Denne helgen seilte de i Volvo Cup i Italia, men sesongdebuten gikk ikke som forventet.

- Vi fikk bare seilt tre løp på tre dager på grunn av både for mye og for lite vind. Dessuten eksploderte spinnakeren vår, så det ble en problemfylt helt. Men i EM håper vi å vinne amatørklassen og ble blant de tre beste totalt, sier Marius Falch Orvin fra Team NOR 751.

En av lagets samarbeidspartnerne er flyttebyrået HMH Home Management.

- Det er flere årsaker til at vi ønsker å samarbeide med Team NOR 751. For det første har vi stor tro på guttene, og ønsker å assosiere oss med et vinnerteam. Dessuten synes vi det er riktig å engasjere oss i seiling for å markere vår nye miljøprofil. Flyttebransjen er nok ikke kjent for å være de som tenker mest på miljøet, men vi skal sette nye standarder i forhold til miljøtenkning i vår bransje. Og seiling og miljøvennlighet går hånd i hånd, sier daglig leder i HMH Home Management, Hans-Martin Hallberg.

HMH Home Management bruker resirkulerbare produkter i sine flyttejobber, og sorterer alt avfallet før kasting. De har også en egen returordning for all emballasje, og gjør nesten all kommunikasjonen elektronisk. Alle flyttebilene går på diesel med partikkelfilter, og selskapet har flere planer fremover for å bli enda mer miljøbevisste.

- Hvis alle privatpersoner og småbedrifter gjør sine små tiltak vil det hjelpe i det store bildet, avslutter Hallberg.

Powered by Labrador CMS