Følg Færderseilasen direkte

KNS skal i samarbeid med SEILmagasinet ha marathon-sending fra årets Færderseilas som starter lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Tegn abonnement

Tegn abonnement

Er du ikke KNS-medlem eller uten abonnement? Tegn abonnement på SEILmagasinet her.

Det blir rigget kameraer på utvalgte båter, og KNS og SEILmagasinet har flere reportasjebåter på vannet for å dekke regattaen direkte. Det rigges også kameraer på land, slik at seerne kan følge seilasen fra mange ulike vinkler og posisjoner. Første varselskudd går kl 12.00 lørdag, og da har sendingen alt vært i gang i 10 minutter, i følge sendeplanen.

Studio i Drøbak

KNS og SEILmagasinet har TV-studio i Drøbak, hvor gjester og eksperter kommer på besøk i studio. Sendingen varer i over ni timer, med oppdateringer og høydepunkt hver hele time. Sendingen fortsetter søndag morgen, da med intervjuer av deltagere, analyser og bilder av båter som går i mål. Både start og målgang er i år i Drøbak.

Interaktiv sending

For å få en mest mulig levende sending håper produsenten at deltagerne sender inn bilder og filmklipp fra banen. Publikum på land kan også gjerne sende inn bilder og filmklipp. Det blir også mulig for seerne å stille spørsmål til ekspertene i studio.

For å sette ansikt på seilerne ønsker produsenten å få tilsendt «selfies» fra seilerne, som via en liten videosnutt forteller hvem de er, hvilken båt og klasse de seiler, samt litt om ambisjonsnivået.

Bilder og filmklipp på Instagram med emneknaggen #færdern2020 kommer inn i bildefeeden til sendingen.

På SEILmagasinet og Amedia

Sendingen går bak betalingsmur. Alle KNS-medlemmer har gratis tilgang til SEILmagasinets digitale abonnement gjennom sitt medlemskap. Alle ordinære SEILmagasinet-abonnenter har tilgang på sendingen, det samme har abonnenter av Amedias lokalaviser.

SEILmagasinet vil også ha nyhetsoppdateringer på denne nettsiden, åpen for alle.

DEKNING: SEILmagasinet vil være på vannet for å dekke Færderseilasen direkte.
DEKNING: SEILmagasinet vil være på vannet for å dekke Færderseilasen direkte.