Trenger transportmannskap
Trenger transportmannskap

Får være med på transportetappene

Pågangen fra seilere som har villet være med å seile den norske VO70 til og fra England før og etter Fastnet Race har vært stor.

Publisert Sist oppdatert

Wolfpack teamet har mottatt mange søknader fra unge og ivrige seilere fra hele Skandinavia som ønsker å være med å seile den norske VO70 ex Camper til og fra England og Fastnet Race. Etter å ha gått igjennom alle søknadene er disse seks seilerne plukket ut til å være med på transportetappene:

Martin Halseide

Sindre Skrede

Henrik Begby

Sindre Bakke

Stian Tønnesen

Marthe Bjerkåsholmen

Båten deltar i årets Fastnet Race der den blant annet får bryne seg mot to VO65 som nettopp har fullført Volvo Ocean Race. En av dem er bemannet av det svenske jentelaget Team SCA som vant en etappe i Volvo Ocean Ocean Race og etter hvert kunne konkurrere på samme nivå som guttelagene. Den andre er fransk-kinesiske «Dongfeng» med Charles Caudrelier som endte på 3. plass i regattaen.

Ikke mindre enn 13 IMOCA60 deltar også i årets Fastnet Race. Fire av dem er nye og igang med forberedelsene til Vendee Globe regattaen i 2016. Alle er VPLP-Verdier designs: «Banque Populaire» med Armel le Cleac´h,  «Hugo Boss» med Alex Thomson, «St Michel-Virbac» med den doble Barcelona World Race vinneren Jean-Pierre Dick den siste «Safran» seilt av lagets nye skipper, Morgan Lagravière. De fire båtene har i henhold til IMOCA60 reglene identiske master og kjøler, men har i tillegg store L-formede foiler som skal gi vertkalt løft i le og dermed større stabilitet og bedre seilegenskaper. 

Fastnet Race starter søndag 16. august