Fem fulle foreningslag
Fem fulle foreningslag

Fem fulle foreningslag

Foreløpig er det fire seilforeninger som kjemper om foreningspremien i 2Star.

Publisert Sist oppdatert

I Seapilot 2Star er det innlagt en konkurranse seilforeningene imellom. Lagene består av 8 seilere og foreløpig er det fire foreninger som har klart å mønstre lag. Bærum Seilforening har sågar to lag.

RANKINGEN AVGJØR. Dersom en seilforening stiller med flere enn 8 seilere i regattaen, er det rekkefølgen på SEILmagasinet Shorthanded-ranking før start som avgjør hvilke seilere som skal utgjøre åttemannslaget.

Foreløpig ser lagene ut som nevnt nedenfor, men innen de endelige lagene skal formes, skal poengene fra Færderseilasen telles opp først. Det er også en del seilere på deltagerlisten som ennå ikke er koblet til noen forening, og tre skippere har ennå ikke pekt ut makkeren sin.

Så her kan og vil det nok skje endringer.

MANGLER KUN NOEN FÅ. Flere foreninger mangler kun noen få seilere på deltagerlisten for å kunne stille lag. Tønsberg Seilforening mangler for eksempel kun én seiler, mens Nesodden Seilforening mangler to.

SVIKTET. Litt oppsiktsvekkende er det at arrangørforeningen, Fredrikstad Seilforening, selv ikke har nok seilere til å danne lag. Fredrikstad-seilere har det gjerne vært mange av på deltagerlisten tidligere. I år har seilerne sviktet moderforeningen sin, for i år stiller det foreløpig kun seks seilere fra Fredrikstad.

PÅ NIPPET. KNS og Asker Seilforening trenger tre seilere til for også å kunne stille et 2. lag – slik Bærum Seilforening gjør – i Seapilot 2Star, som totalt nå teller 56 lag på deltagerlisten – det vil si 112 seilere.

De fem foreningslagene som foreløpig er dannet består av nedenstående seilere, men endringer i påmeldingen og resultatene i Færderseilasen kan som sagt endre denne «lagoppstillingen»:

ASKER

Elling Rishoff

Einar Stenersen Plathe

Pål Terje Christensen

Simen Løvgren

Fredrik Brandt-Rasmussen

Svein Arild Hildrum

Audun Gjøstein

Håkon Hjortøy

BÆRUM 1

Tor Hove

Harald Walder

Christine Walder

Bjarne Birkeland

Erling Guderud

Rune Tønnesen

Arne Hammersland

Vidar Henrik Halvorsen

BÆRUM 2

Henrik Terjesen

Henning Carlsen

Peter Holm

Lene Hammersland

Kjetil Ingeberg

Bjørn E. Børresen

Morten Køpke

Martin Borg

DRØBAKSUND

Trond Mårvik

Harald Klæboe

Martin Pedersen

Steinar Jørgensen

Knut Selliken

Frank Sandberg

Kristian Fæste

Harald Fæste

KNS

Morten Nissen-Lie

Niclas Fure

Geir Inge Juriks

Frode Reppe Sørensen

Øystein Thorup

Kjell Inge Heiberg

Andreas Abildgaard

Sverre Gunnar Ellingsen

INGEN FORENING. 11 påmeldte seilere har ikke noen foreningstilhørighet ennå. Dette kan skyldes mangelfull påmelding eller at seilerne rett og slett ikke er medlem av noen forening. Dette er:

Tom Haugen

Bjørn Rydtun

Tormod Lie

Kenneth André Bjerkvik

Kristian Borg

Klas Ekeland

Eva S. Mellgren

Per Øyvind Olssøn

Adrian Christoffer Mårvik

Ole Kristian Kvissel

Espen Sandvik