Film fra Mesterenes Mester
Film fra Mesterenes Mester

Film fra Mesterenes Mester

Stefan Blom fra RegattaTV laget film fra mestermøte på Aker Brygge i går. Her er filmen.

Publisert

I går møttes alle NM-vinnerne i kjølbåt samt noen inviterte toppseilere til å kåre Norges beste seiler. Seilingen foregikk i 11 meter tett mot land.

Kristian Nergaard med mannskapet Petrus Eide, Christen Horn Johanessen og Kristoffer Spone ble mestere. Du finner resultatene her.

RegattaTV på plass

Stefan Blom fra Sverige og hans selskap RegattaTV har laget filmer fra mange regattaer i Sverige og blir leiet inn av arrangørene for å skape publisitet om regattaer. Nå ville han vise hva han kan for det norske publikum også, og håper at han kan få flere slike jobber.

Tøff jobb

Stefan Blom har jobbet nesten to døgn i strekk for å lage film fra mesterens møte ferdig. Det ble en tidlig morgen på lørdag med bil fra Gøteborg til Oslo før start. Etter arrangementet kjørte han hjem for å redigere. Det gjorde han til at nærmest falt om i natt, men fortsatte etter noen timers søvn. Det er en krevende jobb. Opplagene er gjort i HD, og det er mye data som skal behandles.

    Efter mycket mycket mycket (ca 5 timmar strul) strul så är nu äntligen

filmen på väg upp till internet. Jag fick dela upp filmen i två delar för att få datorn till att vilja spara ner filmen, skriver Blom på mail til Seilas.

Aktiv seiler

Stefan Blom er selv en aktiv seiler og satser i CB 66 Racer. Han fikk sølv i årets SM i klassen. Du finner mange av Bloms filmer her.

Powered by Labrador CMS