Følg Seilas.no fra rekka

Vi skal dekke Færderseilasen under hele arrangementet. Du kan lese nyhetene på mobilen.

Publisert

Seilas vil være ute med to reportasjebåter under starten, og en hele tiden. Vi vil også ha journalister på land som følger med på resultater, tracking og tar i mot tips fra dere, samt en journalist som deltar aktivt som mannskap i en Vindø 32. Videre vil vi være på plass i Horten på lørdag.

Få Seilas.no på mobilen

Vi har utviklet et egen side for mobiltelefoner hvor du får alle nyhetene, men på en måte som er tilpasset mobilens skjerm. For å lese seilas.no på mobilen bruker du adressen m.seilas.no i telefonens nettleser. Tjenesten er gratis for oss, men du må betale litt for datatrafikken. Det er mengden data du betaler for, ikke hvor lenge du er på nett. Legg inn seilas.no som bokmerke på mobilen i dag, så blir det enklere å følge med fra rekka.

Film

Våre reportasjebåter vil være ute med både fotokamera og video. Vi har ambisjoner om å legge ut flere filmer på seilas.no. Om du har laget en film, så tips oss gjerne.

Følg Færderseilasen «Live»

KNS og Seilas vil montere tracker-utstyr på 150 båter. Følgende klasser blir «tracket» ORC Club, IRC, LYS =>1,47, IF u/spinnaker, LYS R36, First 31.7, Express, og Formula 18.

Tips oss

For å lage en god dekning er vi avhengig av tips fra deltagerne. Ring oss gjerne, send en sms eller mms til 91560485, eller allerhelst en e-post til [email protected]

Du kan også bruke vår Facebook tilhengerside både for å tipse oss, eller for å få nyheter. Vi vil også opdtare denne siden til tider under regattaen. Du finner Seilas på Facebook her.

Fotokonkurranse

Seilas arrangerer en fotokonkurranse i samarbeid med Preus Museum i Horten. Send inn bildene fra mobilkameraet til 2077 med kodeord «Seilas». Legg gjerne inn nummeret i adresseboken på mobilen din, så husker du det i morgen også.

Powered by Labrador CMS