Mathias Mollatt

HELT NYTT: Å seile med foiler er helt nytt både for Mathias Mollatt og Tiril Bue.
FOILER: I 2017 ble Nacra 17 utstyrt med foiler, og slik vil det også være under OL i Japan i 2020, der Tiril Bue og Mathias Mollatt har som ambisjon å seile om medaljer.
HELT NYTT: Å seile med foiler er noe helt nytt for Mathias, og det var først i høst han og Tiril fikk begynt å trene med dem for alvor.
NÅDDE LANGT: Mathias nådde langt i Laser-klassen, men målet om å seile i OL glapp. Nå satser han på at det skal bli er realitet i Nacra 17 i 2020.
GULL: Mathias kan juble over å ha blitt norgesmester i Laser Radial i 2012.
ALENE: Fra å være et lag på fire, er Hermann Tomasgaard i lyseblått nå alene om å være landslagsseiler i Laser. Mathias forlot klassen våren 2017 etter å ha blitt nummer 5 i den store regattaen på Mallorca før påske.
SAMMEN: Tiril Bue og Mathias Mollatt har vært i samme båt før, men forhåpentlig samarbeider de bedre nå enn da de stilte opp som modeller da vi her i bladet skulle lage motereportasje.
ROMMET TIL MATHIAS: I klubbhuset til Moss Seilforening har Mathias Mollatt fått innrede et aktivitetsrom for seilere slik han mener det bør være.

Avhengig av saltvann

For Mathias Mollatt er studier og seiling to sider av samme sak. Sammensmeltet skal det bli fremtiden hans, for Mathias er avhengig av saltvann. Hver dag.

Publisert Sist oppdatert

Ingen kan med definitiv sikkerhet se eller si hva som befinner seg bak horisonten. Man kan gjette og tenke seg det, men ikke vite. Spørsmålet er likevel: Kan en miks av planer og drømmer være så sterke og bevisste at de virkelig former det landskapet man håper å finne bak horisonten – når man en gang kommer dit hvor himmel og jord i dag møtes?

Mathias Mollatt tror det. Han har en plan som skal bidra til å forme den fremtidige tilværelsen han i dag bokstavelig talt seiler mot.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER