STABIL: De mørke luftputene gjør teltet selvstående på land, og gir stabilitet på vannet.

Sov på SUP med dette teltet

Med Bajao Cabin kan du bruke padlebrett som liggeunderlag og dermed sove komfortabelt på land, strand eller vann!

Publisert Sist oppdatert

Under båtmessen boot i Düsseldorf vises en artig tysk nyhet, nemlig det oppblåsbare «SUP-teltet» Bajao Cabin.

BOOT 2023: På boot finner man «alt» som har med vann å gjøre.

Tanken bak produktet er at man skal kunne padle til en leirplass, blåse opp teltet, stroppe det til brettet og hoppe i køys. Brettet fungerer dermed som et særdeles velisolert «liggeunderlag» som også gjør at steinete, ulendt terreng blir uproblematisk, gitt at man ikke punkterer brettet. Man kan også bruke teltet uten brett som underlag, da det er selvstående.

Sov på vannet

Med Bajao Cabin kan man til og med sove på vannet, da de to luftputene som holder teltet oppe på land, også gir stabilitet på vannet. På produsentens nettside fronter de også mulighetene for å stroppe brettet til taket av en bil, slik at man får en rimelig løsning for mer tradisjonell camping.

TRIVELIG: Teltet fungerer tilsynelatende bra i praksis og gir noen virkelig unike muligheter.

Passer til nesten alle brett

Teltet kan festes til alle SUP-brett som måler over 11,6 fot. Når man ønsker å bryte leir slipper man ut luften i «teltstengene» og pakker teltet ned i en medfølgende taske. Teltet måler da 53x29x22 centimeter og får fint plass på et SUP-brett.

Teltet består av en innerduk med myggnetting samt en vanntett ytterduk. Det tre meter lange teltet er i grunn ganske koselig på innsiden, og duk og glidelås virker å være i god kvalitet.

Prisen er satt til 499 euro og det medfølger barduner og teltplugger for soving på land, men pumpe medfølger ikke. Skal du sove på vannet så må du strengt tatt supplere ditt eget anker, og for den saks skyld ankerlanterne.