Første Sportskonsert er gjennomført med stil

Mange seilervenner var på plass da Gaute Ormåsen, André Jerman og de gamle alpinstjernene Kjusern og Kjetil stile opp for stargutta forleden.

Publisert

Onsdag 19 mai gjennomførte LodeStar in første Sportskonsert der laget største supporter Petrus Eidde hadde samlet seilervenner, familie, sponsorer og musikere til mingle-fest. Lasse Kjus og Kjetil Andre Aamodt holdt i den rød tråden og skapte en trivelig ramme rundt hele arrangementet.

- Det er alltid hyggelig å hjelpe seilerne og vi ser jo at LodeStar har muligheten til å nå langt i London OL. De har jo med årets prestasjoner vist at de tilhører verdenseliten og er på mange måter i rute til kvalifiseringen kommenterer Lasse Kjus som konkurrerer med Eivind når han stiller opp i Melges 24.

- Vi ønsker jo gutta inn i Gullklubben sier Kjetil Andre Aamodt med ett bredt glis

Andre Jerman stod for det humoristiske innslaget og ble presentert som alpinisten Andrej Jerman av Kjetil og Lasse. Andre’ leverte ett bra Stand-Up show med mye selvopplevd stoff.

Kveldens hovedartist var Gaute Ormåsen som sammen med backing bandet «Hitparade» fikk opp stemningen i lokalet. Sommersanger og kjente melodier ble så godt levert at de fikk en ny booking fra en av gjestene i pausen.

- Det er utrolig hyggelig å spille for seilerne og det føles som om dere er en stor familie kunne Gaute kommentere etter sin opptreden i prat med Petter Mørland Pedersen

Selve konseptet er satt sammen for å få seilerne til å møtes noe oftere samt bidra noe mer til sponsorer og frivillige som stiller opp for

LodeStar. Eivind og Petter gyver nå løs på de to (2) siste mesterskapene for å forsvare ledelsen i ISAF World Cup.

- Dette har vært en hyggelig og det gir oss en utrolig backing fra venner og sponsorer på at de har troen på oss. Vi synes det har vært en flott

kveld og dere skal alle vite at den støtten vi får gjennom slike arrangement og med alle de hyggelige kommentarene om å stå på videre gir

oss en utrolig motivasjon selv uten en hovedsponsor sier Eivind Melleby med ett stor smil.

Neste konsert er allerede under planlegging og erfaringer fra denne vil være energi inn i neste Sportskonsert. Tilstede under gårsdagens fest var nemlig ett eventbyrå som foretok samtaler med gjester og noterte flittig ned forbedringspunkter.

- Vi klarte å mobilisere mye på kort tid foran denne Sportskonserten og vi ser at det har livets rett. Alle var fornøyde og alle hygget seg og vi har kjempetro på konseptet sier en glad Petrus Eide dagen derpå. Vi samarbeider med ”Sult” og ”Skoda” på denne type arrangement og nå skal vi booke artister for neste konsert som blir i oktober avslutter Eide med.

Powered by Labrador CMS