FORTSETTER: Anders Kristensen går likevel løs på en ny periode som generalsekretær i KNS.
FORTSETTER: Anders Kristensen går likevel løs på en ny periode som generalsekretær i KNS.

Anders Kristensen blir i KNS

KNS har i en tid annonsert etter ny generalsekretær. Nå er seilforeningen blitt enig med nåværende generalsekretær Anders Kristensen om en avtale frem til 2025.

Publisert Sist oppdatert

Dette går frem av en melding fra KNS.

Anders Kristensen hadde en åremålskontrakt med KNS som løp frem til 2020. Anders skulle avslutte sitt engasjement den komende sommeren. Stillingen er blitt utlyst, men KNS’ styre ønsket sterkt at han skulle fortsette i stillingen. 

« Etter kortere tids forhandlinger fra juletider og fram til nå, har styret og Kristensen blitt enige om at han fortsetter som generalsekretær i KNS i ytterligere en periode. Kristensen ble ansatt i KNS i 2014, og har sammen med styret bidratt til en større fokus på medlemmene som drivkraft i foreningen, en sunn økonomi og en profesjonalisering av organisasjonen. Kristensen har også vært pådriver for nye former for seiling som J70 ligaseiling, en videre utvikling av KNS sine regattaaktiviteter og en total oppgradering av KNS sin båthavn på Dronningen», heter det i meldingen.

Stolt over tilliten

Den danske generalsekretæren er godt fornøyd med løsningen.

– Jeg er stolt over at styret har vist meg denne tilliten ved å tilby ny kontrakt. Jeg gleder meg til også fremover å kunne bistå med å utvikle KNS sammen med de mange flotte frivillige og ansatte, til gavn for medlemmene og hele seil-Norge. Jeg synes det er mye spennende på gang i KNS, og det ligger mange spennende prosjekter frem i tid som jeg er privilegert av å fortsette å være en aktiv del av, sier han.

Den rette mannen til å fortsette

Også styreleder Karl-Kristian Agerup er tilfreds.

– Under tiden med Anders bak roret har KNS vært gjennom en enorm utvikling på alle fronter. I årene som kommer står vi som forening overfor en rekke større prosjekter og endringer hvor vi er avhengige av kontinuitet for å lykkes. Vi mener at Anders er den rette mannen til å fortsette å styre foreningen i samme retning sammen med foreningens tillitsvalgte og ansatte. Styret er i gang med en ny strategi prosess frem mot 2025. Med Anders sin signatur har vi nå sikret kontinuiteten i sekretariatet, noe vi tror vil hjelpe oss med å lykkes med endringene vi ser for oss.