NORGES SEILFORBUND SØKER NY GENERALSEKRETÆR

NY LEDER: Norges Seilforbund er på jakt etter en person som kan lede unge og eldre seilere inn i en ny fremtid.
NY LEDER: Norges Seilforbund er på jakt etter en person som kan lede unge og eldre seilere inn i en ny fremtid.

Skal motivere og modernisere

Norges Seilforbund er på utkikk etter en ny generalsekretær. Vedkommende skal bidra til å modernisere organisasjonen.

Publisert Sist oppdatert

– Vår nye generalsekretær må være en motiverende leder og samtidig drive frem modernisering av organisasjonen, heter det i stillingsannonsen som nylig ble publisert på seilforbundets hjemmeside.

Stillingen er blitt lyst ledig etter at Espen Guttormsen sluttet før jul. I en mellomperiode frem til en nyeansettelse er forbundets bredde- og utdanningskonsulent, Per Christian Bordal, blitt konstituert som generalsekretær.

Søknadsfrist på tampen av januar

Søknadsfristen er 29. januar, og president Jørgen Stang Heffermehl skriver at det er forventet at stillingen vil være besatt i løpet av første halvår. NSF har etablert et ansettelsesutvalg som vil håndtere søknadene.

Fire punkter er listet opp som vesentlige når det gjelder kvalifikasjoner, og det er høyere utdanning og at vedkommende har ledererfaring og god økonomi- og regnskapsforståelse. Dessuten sies det at det er en fordel med relevant erfaring med sponsor- og markedsarbeid og kunnskap om organisasjonsliv og frivillighet.

Nytenkende og kreativ

Om den nye generalsekretæren forbundet ønsker seg, sies det:

«Vår nye leder vil jobbe for å synliggjøre viktigheten av NSFs arbeid for hele Seil-Norge. Du vil være en synlig leder som ser verdien av et stort nettverk og en aktiv tilstedeværelse på arrangementer og i relevante fora. Digitalisering og moderniseringen av drift og tjenester står sentralt i stillingen. Vi ser etter deg som er nytenkende, kreativ og løsningsorientert.

En viktig oppgave for vår nye generalsekretær vil være å styrke markedsarbeidet gjennom strukturert og målrettet arbeid med sponsorer og kommersielle samarbeidspartnere. Vi ønsker en leder som kan bidra til å skape et sterkt kommersielt grunnlag for utvikling av seilsporten i Norge.»