GRUNDIG CUP

EIDSBUGARDEN: Eidsbugarden vil være i sentrum for beguvenhetene når finalen i Grundig Cup går på Bygdin.
EIDSBUGARDEN: Eidsbugarden vil være i sentrum for beguvenhetene når finalen i Grundig Cup går på Bygdin.

Finalen går i Jotunheimen!

Det blir en spektakulær avslutning på årets Grundig Cup: Finalen går 1000 meter over havet – på innsjøen Bygdin i Jotunheimen.

Publisert Sist oppdatert

Som i 2016 vil årets Grundig Cup i J/70 bestå av fire arrangemementer, og det er den siste og avgjørende regattaen som er blitt lagt til et så uvanlig område som i den norske fjellheimen. Fjellvandrere i Jotunheimen vil kunne se ned på J/70-seilerne som kjemper om poeng og en førstepremie til en verdi av 20 000 kroner 23. og 24. september.

Cupen starter 3. og 4. juni i Oslo, fortsetter deretter på Hankø 29. juni til 1. juli og så i Son 29. og 30. juli – før det hele altså avsluttes i Jotunheimen. De tre beste lagene fra de tre første stevnene kvalifiserer seg til finalen på Bygdin. I tillegg vil fem såkalte «wild cards» bli invitert, slik at det tilsammen blir 14 lag.

Påmeldingen er åpnet, og melder du deg på innen 31. januar er du med i trekningen om en 49-tommer stor TV fra Grundig. Du kan melde deg på med egen J/70 eller du kan bare stille lag og benytte KNS’ egne J/70-er.

Grundig Cup seiles i form av heat-seiling med 4–8 båter i hvert heat.

Påmelding