Arne K Larssen i favorittsjiktet i NM
Arne K Larssen i favorittsjiktet i NM

Gode utlendinger

Utenlandske seilere er også med å sette preg på Hankøregattaen. Seilere fra Sverige, Danmark, Finland og Bahamas leder i hver sin klasse.

Publisert Sist oppdatert

I Expressklassen vant rutinerte Arne Larssen fra GKSS alle tre seilaser. I besetnngen har han Morten Gullichsen, Sven Augland og Halvor Svendsen som aller representerer Bundefjordens Seilforening i tillegg til Julia Wänner fra GKSS

J/70
J/70

Daniel Mattsson, Åland leder det nordiske mesterskapet i J/70 med plasseringene 2, 1 og 3. Kristoffer Spone vant to seilaser, men må foreløpig dra med seg en 10. plass og ligger derfor på 2. plass sammenlagt.

Frank Berg, Dragør er suveren i Drake
Frank Berg, Dragør er suveren i Drake

Danskene er alltid gode i Drakeklassen. Her vant Frank Berg fra Dragør Sejlklub alle de tre seilasene. Steinar Basberg, Caja Basberg og Fabia Stenberg ligger på 2. plass. 

New Moon, Bahamas
New Moon, Bahamas

I 5.5 meter klassen er det dobbelt Bahamas. Andy Beadsworth fra Nassau Y.C. leder med to 1. og en 3. plass foran Gavin Mc Kinney som har Lars Horn Johannessen ombord. Overraskende er . Bent Christian Wilhelmsen best av de norske på 3. plass, mens Kristian Nergaard og Petter Fjeld ligger på 4. og 5. plass.

Værmeldingen for dagens seilaser lover lett og vekslende vind 3-5 m/sek fra vest nord vest dreiende til sør vest på ettermiddagen og en ny solfylt dag i farvannet utenfor Hankø.