Har vi bilde av deg også? Eller båten din?
Har vi bilde av deg også? Eller båten din?

Har vi bilde av deg også? Eller båten din?

Vi har begynt å åpne skattekammeret vårt. Bilder SEILmagasinet har tatt i de senere årene kan du nå kikke på i våre nye bildegallerier. Og har vi ett du har lyst på – kan du enkelt kjøpe det.

Publisert

Gjennom flere år har vi fartet land og strand rundt med kamera, og vårt bildearkiv inneholder tusenvis av bilder – bilder som aldri vil komme på trykk noe sted, men som likevel mange vil ha glede av å se.

NOEN KLARE - FLERE KOMMER. Disse bildene er vi nå i ferd med å gjøre tilgjengelige for alle gjennom vårt nye SEILfoto bildegalleri, og de første seriene kan du se allerede nå. Flere bilder vil komme fortløpende etter hvert som vi får hentet dem frem og lagt dem ut på fotoserveren vår.

Kanskje finner du bilder der som du kunne ønske deg? Kanskje er det et bilde der du er i fokus, kanskje har vi et bilde av båten din? Kanskje er det bilder der som du skulle ønske deg bare fordi de er fine å se på? Kanskje trenger du bilder til en kalender til jul? Kanskje vil du gi noe minnerikt til mannskapet ditt?

ENKELT Å KJØPE. Ikke vet vi, men uansett kan du enkelt kjøpe de bildene du måtte ønske deg. De legger seg i handlekurven etter hvert som du trykker på knappen «KJØP». Deretter kan du «Gå til kassen» og kjøpe de du vil. De høyoppløste bildene blir deretter lastet opp på «Min side», der du kan hente dem over til din egen PC.

Årets bilder koster kr 149 per stk – bilder fra tidligere sesonger tar vi 99 kroner for. Bildene er kun for privat bruk. Vil du bruke dem kommersielt må du ta kontakt med oss – så blir vi sikkert enige om det også.

Men å kikke, bla i bildene, mimre og kose deg – det er gratis! God fornøyelse!

Og husk: Bildene du finner nå er bare en start – det kommer mange, mange flere. Kikk innom SEILfoto med jevne mellomrom og sjekk!

Powered by Labrador CMS