test fra arkivet: Harmony 38

Harmony 38 er det nye lavpris alternativet. Det er en gjennomtenkt båt som fortjener en bit av det norske markedet. Men erfaring tilsier at det kan ta litt tid.
Harmony 38 er det nye lavpris alternativet. Det er en gjennomtenkt båt som fortjener en bit av det norske markedet. Men erfaring tilsier at det kan ta litt tid.

Billig – men ingen billigbåt

Vi har sett på lavprisutfordreren fra Frankrike. Båten som med første øyekast ser litt ordinær ut, er hitec og byr på nye ideer.

Publisert Sist oppdatert

Vi tar frem tester fra arkivet og gjør dem tilgjengelig på SEILmagasinet.no. Vi har gått 16 år tilbake og funnet en test av Harmony, utført av Axel Nissen-Lie. Testen ble publisert i SEILmagasinet 8-2005. Testen var på 3 sider, og var en del av et rigg med fire båter i samme størrelse. Denne digitale utgaven er utvidet den med flere bilder. Harmony var en ny fransk båtprodusent som skulle revolusjonere bransjen. Båten hadde svært mye å komme med, men blandingen av en hypermoderne interiør, og klassiske linjer ble aldri en suksess. Harmony fikk ikke mange år i markedet.

Vi har ambisjoner om å hente frem en ny test hver uke, som vil ligge åpent for alle i syv dager.

Harmony ble lansert i fjor høst med brask og bram. Nå skulle det endelig komme en skikkelig utfordrer til Bavaria. I vinter ble prototyper vist, men i vår ble det stille. Det har tatt lengre tid å få i gang den avanserte produksjonen enn beregnet. En metode hvor skroget blir støpt mellom to former under vakuum. Nå har vi endelig kommet om bord i en båt fra samlebåndet. Båten var ikke 100 prosent. Det skulle gjøres noen forbedringer på dekket.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS