Helly Hansen Skagen Race 2011

Helly Hansen forlenger sin avtale med Bærum Seilforening  etter tre år som hovedsponsor for Skagen Race.

Publisert

Regattaen starter som vanlig i Kristi Himmelfartshelgen – altså onsdag 1. juni 2011.

- Skagen Race er en regatta som setter ekstra krav til seilerne da det kan være både kaldt og vått over Skagerrak tidlig på våren. Dette passer godt for vår profil som ledende leverandør av seiltøy, sier Karl-Einar V. Jensen ved Helly Hansen. Etter tre år med et særdeles godt samarbeid med Bærum Seilforening ser vi frem til å fortsette samarbeidet og videreutvikle regattaen, fortsetter han.

Skagen Race seiles neste år for 16. gang og har etter hvert blitt en tradisjonell sesongåpning med opp til 300 båter på startlinjen i Åsgårdstrand. Regattaen har stor bredde fra profesjonelle og halvprofesjonelle lag til vennegjenger og famileseilere – og tilbyr spennende nattseilas, med havseiling og, ikke minst, en sosial avslutning i Skagen.

- Helly Hansen har vist seg å være en seriøs og langsiktig samarbeidspartner – og vi får mye ut av samarbeidet, sier Vidar Utne i Bærum Seilforening. I 2010 prøvde vi oss med forhåndsregistrering i Helly Hansen Brand store, og det var så vellykket – både for organisatoren og for Helly Hansen, at vi kommer til å fortsette med det tilbudet i 2011.

Påmeldingen til Helly Hansen Skagen Race legges ut på Bærum Seilforenings websider i begynnelse av Mars.

Powered by Labrador CMS