Her er norgesmesterne fra Stor-NM

Helgens arrangement var dominert av veldig skiftende vind og vanskelige seilforhold på regattabanene.

Publisert

OVER: Norgesmesteren i Laser Radial, Mathias Mollatt. Foto: Hanne-Sofie Strømberg 

Blant Laserne var det to fra Moss Seilforening som tok seieren i hver sin klasse. Førsteplass i Laser 4.7 gikk til Celine Therese Herud, mens i Laser Radial gikk seieren til Mathias Mollatt.

Anders Hylen Klippenberg og Emil Mellbye fikk førsteplassen av 29erne. Guttene fra KNS hadde en god rekke av første- og andreplasser, noe som gav dem en fortjent seier under Stor-NM.

På e-jollebanen ble det til slutt Liv Rønholt Nilsen og Magnus Andersen som gikk av med seieren i dame- og herreklassen. De to kommer fra henholdsvis Christianssands og Nesodden Seilforening.

Blant Optimist jenter vant Amalie Hjellestad Hella fra Hjellestad Seilforening. Optimist gutter var det til slutt  Jacob Lepperød fra Tønsberg Seilforening som tok seieren.

I Zoom8 vant Jens Henrik Johnsen fra Hjellestad Seilforening og i RS Feva vant Thomas og Mads Mathisen fra Risør Seilforening,

Til slutt var det Fabian Wilkens Solheim fra KNS som fikk Norgesmesteretittelen i Brett. Her var det tyve konkurrerende, med et godt flertall av seilere fra KNS.