Holder koken i Medemblik

De norske seilerne fortsetter den gode seilingen under Delta Lloyd regattaen. 16-20 knops vind med mye skift skremte ingen.

Publisert Sist oppdatert

Sportssjefen Jan Steven Johannessen rapporterer fra Holland:

RSX: Maria Mollestad forsetter å klatre på listene. Hun ligger nå på 8. etter dagens 7., 8. og 15. Sebastian Wang-Hansen skuffer litt i dag i “sine” forhold. Med 18., 18. og 7., blir han stående på 12. plass sammenlagt. For Marie Nustad ble det for mye vind igår, og hun falt ned til 37. plass.

Laser radial: Tiril Bue forsetter å imponere. Med 24. plass som hun kunne stryke og 6. plass i dagens siste seilas klatrer hun til 7. plass sammenlagt. Marthe Enger Eide blir stående på 13. plass sammenlagt etter 11. og 21. plass. Line Flem Høst seilte ikke grunnet hofteproblemer.

Laser standard: Noe skuffende av Kristian Ruth og Mathias Mollatt som begge faller på listene. Kristian til 7. og Mathias til 21. plass. Hermann Tomasgaard derimot, hadde en god dag, og klatret til 15. sammenlagt i forhold han normalt ikke trives i. Henrik Begby viste også gode takter, men hadde en kullseiling som ødela dagen for ham.

Sonaren med Aleksander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen gjør det bedre i med 4. og 1., og ligger fremdeles 3 sammenlagt.

Nacraen har det tøfft i dagens forhold. ligger på 36. plass sammenlagt.

Det er meldt mindre vind fredag som er siste dag før medaljefinalene. - Med god seiling tar vi sikte på å ha seks seilere med konkluderer sportssjefen.