SHORTHANDED-RANKING JUSTERT FØR 2018-SESONGEN

FORSPRANG: Elling og Øyvind Rishoff går inn i 2018-sesongen med et solid forsprang på konkurrentene. Spørsmålet er når de blir innhentet, for shorthanded-seiling står ikke på programmet deres i år.

Elling Rishoff med godt forsprang

Lederen av shorthanded-rankingen, Elling Rishoff, tar et hvileår fra shorthanded-banen i år, men vil noen likevel klare å ta ham igjen?

Publisert Sist oppdatert

Etter at shorthanded-rankingen er blitt justert før sesongen – det vil si at verdien av 2017-resultatene er redusert til 75 prosent, 2016-resultatene til 50 prosent, at 2015-resultatene bare teller 25 prosent og at 2014-resultatene ikke lenger teller – leder Elling Rishoff fra Asker fortsatt med 360,96 poeng på sønnen Øyvind Rishoff. Hverken far eller sønn kommer imidlertid til å seile aktivt i shorthanded-klassen i 2018, ettersom de begge er engasjert i Petter Murens nye Club Swan 50 som kommer til Norge i mai.

Men selv om shorthanded-kronen derved blir ledig, skal det sankes mange shorthanded-poeng for å passere de to. Den som ligger nærmest an til å gjøre det, er Sigmund Andre Hertzberg fra Bærum, som etter justeringen ved årsskiftet har passert makkeren Tim Sandberg fra Tønsberg på rankinglisten og ligger på tredjeplass.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER