Søk i arkivet

Intet optimalt EM for Hermann Tomasgaard
Intet optimalt EM for Hermann Tomasgaard Foto:

EM LaserVar sliten før mesterskapet

Hermann Tomasgaard var mentalt og fysisk slite før EM. Det påvirket resulatet.

EM i Laser ble ingen ubetinget sukess for de norske seilerne. En vi særlig hadde forventninger til før regattaen var Hermann Tomasgaard som tidligere i sesongen har vist at han er blant verdens beste Laserseilere. - Jeg merket at jeg var sliten allerede da mesterskape startet, sier Tomasgaard til Seilmagasinet. - Intense treningsperioder på Gardasjøen og hjemme i Norge hadde tatt ut mer krefter enn jeg hadde regnet med. Både fysisk og mentalt var jeg dårlig forberedt til EM. Derfor ble det vanskelig å holde konsentrasjonen og trykket, særlig utover i regattaen. Nå er det også svært tett i slike felt, så det skal ikke mange feil til før man havner i bakleksa.

Intet optimalt EM for Hermann
Tomasgaard

Intet optimalt EM for Hermann Tomasgaard Foto: Morten Jensen

Hjem for å trene

Nå følger en rolig treningsperiode hjemme før Hermann, i likhet med flere andre landslagsutøvere tar turen til Japan. Her skal Laserne ha sitt VM senere i sommer og en god plassering i regattaen er et av Tomasgaards hovedmål for sesongen.

Hermann Tomasgaard ble nr 14 i EM. Line Flem Høst og Caroline Rosmo endte på 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen