Søk i arkivet

HØSTCUP: Bilde fra North Sails Nesodden Høstcup 2018
HØSTCUP: Bilde fra North Sails Nesodden Høstcup 2018 Foto:

Håper på 70 båter til Nesodden

North Sails Nesodden Høstcup avrunder sesongen i Indre Oslofjord.

FINPUSS: Regattaen er en mulighet
til å få vurdert trim og laginnsats.

FINPUSS: Regattaen er en mulighet til å få vurdert trim og laginnsats. Foto: Morten jensen/Norsk Maritimt Forlag AS

North Sails Nesodden Høstcup inneholder mye. Regattaen blir finalen av Oslofjord Big Boat series, en serie av syv regattaer i Indre Oslofjord. På resultatlisten er det 115 ulike båter, og toppes av Siri Sømme i Farr 30 «Pakalolo II» foran Teje Hall Torgersen i X-332 «Adante» og Marius Bakke i Express «Salacia». Båter fra Bunnefjorden Seilforening toppe foreningsrankingen, med KNS og Asker et stykke bak. Arrangøren Nesodden seilforening er ned på 8. plass.

– I fjor var det 70 båter med, i år håper vi på enda større arrangement, sier Anne Kathrine Guttormsen i Nesodden Seilforening. 

Flere klasser

North Sails Nesodden Høstcup arrangeres for 58. gang. For X-35 og First 31.7 blir regattaen også et Klasseklubbmesterskap.

Det er også egen klasse for shorthandedseiling. Regattaen kolliderer med NM for shorthanded som holdes i Tønsberg, men det ser ut som at mange shorthandedseilere holder seg inne i Oslofjorden til helgen.

Debrief

Regattaen blir filmen, og vil bli vist på lerret i klubbhuset på lørdag. Her blir det debrief med North Sails som vil gi tips.

Du finner mer om regattaen her

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen