Søk i arkivet

Dobbelt norsk i verdenscupstart

Skiffjentene er akkurat ferdige med sin medaljefinale som førte til norsk dobbeltseier i 49erFX.

Med 4. plass i medaljefinalen sikret KNS seilerne Ragna og Maia Agerup seieren i 2014/2015 sesongens første verdenscupregatta i Melbourne. Helene Næss og Marie Rønningen som tok sølv ble nummer seks, mens det ledende australske laget endte på 7. og nest siste plass i finalen.

 

Deltakelsen i Melbourne var ikke stor med bare åtte båter på startlinjen, men tre av lagene som ble slått av de norske jentene var foran dem på ISAFs rankingliste: Tess Lloyd/Caitlin Elks AUS er nummer 18, Olivia Price/Eliza Solly AUS som ble nummer fire i regattaen er rangert 8 og Amanda Brewster/Saskia Tidey IRL er nummer 25.

 

Med denne seieren er Ragna og Maia Agerup allerede kvalifisert til verdenscupfinalen nest høst, og de har fått en perfekt start på verdenscupsesongen i den første regattaen jentene har seilt sammen siden Maias skulderskade fra ISAF VM i september.

 

Resultater:

1. Ragna og Maia Agerup 41 p

2. Helene Næss og Marie Rønningen 46 p

3. Tess Lloyd/Caitlin Elsk AUS 47 p

4. Olivia Price/Eliza Solly AUS 49 p

5. Erica Dawson/Ellie Copeland NZL 53 p

Også Maria Aadland Mollestad seiler sin medaljefinale i RS:X idag. Hun ligger før finalen på sølvplass.
Laserjentene her to ordinære seilaser igjen å seile idag
før finalen imorgen. Her ligger Line Flem Høst på 3. plass før dagens seilaser. Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen