Søk i arkivet

Evosion 35 RaceSpennende fra Evosion

Danske Evosion introduserer Evosion 35 Race.

Bak Evosion står dansken Lars From. I 2010 lanserte han en 34-foter med navn Vivace 34, som senere byttet navn til Evosion 34, som var basert på skroget til et John Corby-design. Nå kommer From med en ny båt med design anno 2011: Evosion 35 Race.

Evosion 35R er utviklet med et chines-basert (knekkspant, journ, anm.), moderne VO70/TP52/Class 40-inspirert planende skrog. Med lav vekt og et stort seilareale forventes det at båten er rask i alle vindforhold, skriver Lars From til SEILmagasinet i en e-post.

Båten har fått en introduksjonspris på 599 000 danske kroner – dog uten seil og motor. Motor er holdt utenom, da du kan velge om du vil ha innenbords eller utenbords motor.

Evosion 35R er oppgitt med en vekt på 2800 kilo hvor 1200 ligger i kjølen og da relativt langt nede: 215 cm.

Både skrog og dekk er injeksjonstøpt med vinylester med divinycell som distansemateriale.

Under dekk er det relativt enkelt med et åpent interiør. Det er lagt vekt på å få nettopp vekten ned, derfor er det blant annet valgt rørkøyer.

Du finner data om Evosion 35 Race i SEILbåtutstillingen.

I SEILmagasinet 2011/1 som er i handelen nå, kan du lese mer om alle de nye seilbåtmodellene for 2011.

 

 

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen