Søk i arkivet

VANT: Anders Pedersen kom først i mål i gårsdagens siste seilas i Hyeres.
VANT: Anders Pedersen kom først i mål i gårsdagens siste seilas i Hyeres. Foto:

Sailing World CupFremgang over hele linjen

Endelig lyktes det for de norske seilerne, og best torsdag var Anders Pedersen som avsluttet med seier og dermed gjorde et byks oppover på resultatlisten.

Anders Pedersen har slitt tungt hittil i Hyeres, men torsdag 28. april smalt seiersskuddet for første gang i verdenscupregattaen. Da han i tillegg fikk med seg en 4. plass, var Pedersen dagens mann i Finnjolle-klassen. Han rykket med det opp på 7. plass sammenlagt med stø kurs for finaleseilasene. 

Med 7-13 knops vind som etter hvert stabiliserte seg rundt 12 knop, ble det fine forhold som også flere av de andre norske seilerne greide å utnytte.

Tiril Bue klinte til etter onsdagens fødselsdagsfeiring, og ligger nå på 8. plass sammenlagt etter 2. og 4. plass i Laser Radial.

Samme plassering har Mathias Mollatt etter 8. og 4. plass i et Laser-felt med 60 båter, og Helene Næss/Maria Rønningen fortsetter den fine seilingen i 49erFX der de har etablert seg stabilt i tetsjiktet. Med 3, 4 og 4. plass er jentene fra Tønsberg nå på 4. plass sammenlagt.

Med nok en god dag på vannet i dag kan det bli fire norske båter i helgens finaleseilaser.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen