Søk i arkivet

Tomas og Mads Mathisen under trening i Risør
Tomas og Mads Mathisen under trening i Risør Foto:

Prøve VM Aarhus1. plass til Mathisen-brødrene i Aarhus

Risør-guttene tok sin første enkeltseier i internasjonal regatta.

Det ble en utfordrende dag i Aarhus med store skift på 30-50 grader som var vanskelig å lese. Torsdag har Ragna & Maia Agerup i 49erFX har både ligget helt på toppen på første merke og vært sist, men seilt inn til jevne plasseringer med 10-7-9 og ligger nå på 3.plass sammenlagt.

Seier til Mathisen-brødrene i 49er

- Idag har vi hatt den beste dagen hittil her i Aarhus, skriver Mathisen-brødrene på sin facebook side. - I første seilas fikk vi en bra start, men valgte feil side. Det andre vant vi!! Er veldig gøy å få den første spikeren i et bra 49er felt. Ledet på første toppmerket med 50 meter og klarte å holde det seilasen ut. I 3. seilas valgte vi også feil side og klarte å seile oss greit opp. I den siste  kom vi 11 i mål, men tjuvstartet. Alt i alt en god dag for Tomas og Mads som ligger på 21. plass sammenlagt.

Anders Pedersen er 13 i Finnjolle etter 3. ig 16. plass, Herman Tomasgaard 17 i Laser etter plasseringene 9 og 19, Line Flem Høst ble 4 og 11 og ligger med det på 6. plass, mens brettseilerne Maria Mollestad er 7 etter 6. og 4. plass som tellende, Sebastian Wang-Hansen er 26 etter 39, 33 og 35. plass.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen