«Mathilde Academy»

«MATHILDE»: Club Swan 50-en «Mathilde» skal delta i alle de viktigste regattaene i klassen i 2018, og er du mellom 20 og 30 år har du nå sjansen til å få en plass om bord. Forutsetningen er at du har lyst på en profesjonell seilkarriere.
MORTEN KIELLAND: Skipperen om bord i «Mathilde» tilbyr to-tre norske seilere plass om bord i 2018-sesongen. Reise og opphold vil han dekke. Målet er å hjelpe seilerne til å bli profesjonelle seilere.

Unik sjanse for norske seilere

Er du mellom 20 og 30 år og har ambisjoner om å bli profesjonell seiler? «Mathilde Academy» gir deg en unik mulighet, men da må du reagere nå! Den første intervjurunden blir foretatt allerede onsdag 30. august.

Publisert Sist oppdatert

Nordmannen Morten Kielland, bosatt i Sveits, satser tungt i Club Swan 50-klassen. Nå vil han hjelpe unge nordmenn til å bli proffseilere.

Derfor har han tatt initiativet til en konkurranse gjennom SEILmagasinet, og en jury bestående av bladets Morten Jensen, Knut Frostad, «Mathildes» fokke-trimmer Shane Hughes og Morten Kielland selv vil ta ut de heldige seilerne, som virkelig vil komme midt i smørøyet når det gjelder internasjonal seiling.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER