Søk i arkivet

Uffe Tomasgaard i EM
Uffe Tomasgaard i EM

EM LaserOpp og ned for Tomasgaardbrødrene

Herman Tomasgaard hadde sin dårligste dag i mesterskapet, mens lillebror Uffe viste tenner på mesterskapets nest siste dag.

Det ble Uffe Tomasgaards dag på Europamestesterskapets nest siste. Med 9. og 11. plass seilte han seg opp til 6 sammenlagt i Laser Radial. Han har bare tre poeng opp til 5. plass, og er 4. beste U21 seiler i feltet med 103 båter totalt.

I Laser standard ble det en tøff dag for storebror Hermann som ikke fikk det til på regattabanen. Med 38. og 24. plass falt han tilbake i feltet og ligger før siste dag på 8. plass med et godt stykke opp til 7. plass.

Også Line Flem Høst sliter i bølgene utenfor OL byen fra 1992, der Linda Andersen viste at norske jenter er best ved å ta gullmedalje i E-jolle. Line ligger på 27. pkass sammenlagt i Laser Radial etter 35, og 17. plass lørdag.

Mesterskapet avsluttes idag, søndag 8. oktober.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen