Søk i arkivet

OL 2020Canadisk seiler med norske røtter

Robert Davis er canadisk OL håp i Laser. Se filmen om seileren med norsk mor og en far som har vunnet OL medalje for Norge

Robert Davis trener nå for fullt til å representere Canada i Laser klassen i Tokyo 2020. Han har gode sjanser til å få en plass på det canadiske laget, selv om hans familiebakgrunn peker i retning Norge. Moren, Marianne, er tidligere generalsekretær i Norgers Seilforbund med en aktiv seilerkarriere bak seg, blant annet sammen med broren Christen With.

Roberts far Paul er canadisk, men var i en periode norsk statsborger da han bodde sammen med famiien i Norge og jobbet for North Sails her. i OL 2000 deltok han sammen med Herman Horn Johannsessen og Espen Stokkeland på det norske OL laget i Solig og fikk bronse i Sydney.

Senere flyttet hele famiien  tilbake til Canada der Marianne ble genralsekretær i det canadiske seilforbundet og Paul tok opp arbeidet på sin gamle arbeidsplass North Sailsi Toronto.

OL-HÅP: Robert Davis
ønsker å representere Canada under ol 2020.

OL-HÅP: Robert Davis ønsker å representere Canada under ol 2020.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen