Jahre tar Melgesen til Adriaterhavet

Tredje regatta i Volvo serien for Melges 24 i Italia arrangeres til helgen. Peder Jahre og «Storm Capital Sail Racing» tar turen.

Publisert

Førstkommende helg går Volvo Cup III for melges 24 av stabelen i Italia. Denne gangen på adriaterhavssiden, nærmere bestemt i Numana. Noen båter er opptatt med logistikk i forkant av VM i USA, men Storm Capital Sail Racing stiller til start i feltet som teller snaut 40 båter.

-I Volvo Cup II ser plasseringen fin ut, men vi er ikke helt fornøyd med seilingen vår der. Startene må fungere bedre samtidig som vi må stabilisere resultatene. Får vi til det bør vi henge med i toppen blant de 5 beste, sier lagets talsmann Sivert Denneche.

Dette blir den siste store regattaen før EM senere i år for laget som denne gang består av Peder Jahre, Sivert Denneche, Stian Briseid, Henning Astrup og Taja Zaikova.

-Sånn sett er denne regattaen utrolig viktig trening for oss og vi håper å prestere opp mot vårt beste slik at vi får "god-følelsen" frem mot det som skal komme, sier Denneche.

Powered by Labrador CMS