Kun tre par sokker

Sam Davies avslører at hun har særdeles sure sokker. Konkurrenten Dee Caffi avslører at hun båten er full av bilder av nakne menn.

Publisert

Sam Davis er en av jentene som deltar i Vendee Globe. I to døgn hadde hun på seg fult regntøy og støvler. Det var umulig å gjøre noe skift av klær under de tøffe forholdene.

    – I går fikk jeg sjansen til å skifte sokker, vaske meg og gre håret. Mine røde sokker må henge ute til det kommer en regnskyll som gjøre at jeg kan vaske dem. Jeg vil trenge de røde sokkene, fordi jeg har kun tre par med på turen rundt jorda.

Nakenbilder

Sam Davis krysset kjølvannet til konkurrenten Dee Caffi i går kveld. De pratet sammen på VHFen, og da avslørte Dee at hun hadde funnet overraskende bilder om bord i båten. Samtalen skal ha vært svært munterlig. Shorecrewet til Dee hadde tatt bilder av seg selv uten klær, og gjemt dem rundt om kring i båten, men de holdt divere objekter på strategiske steder på bildet.

    – Dessverre var det mørk, eller kunne Dee vist bildene til meg, men jeg er lovet å se dem når vi kommer i mål, forteller Sam.

Trio i front

Sam har seilt seg ned to plasser til 15. plass, mens Dee nå ligger på 13. plass.

Loïck Peyron har opparbeidet seg en ledelse på 14 nm til Sébastien Josse og Jean-Pierre Dick som har blitt en leder trio. Teten nærmer seg nå Madeira. Bernard Stamm er tilbake i racet, men har minst et døgn i gjen før han kan runde Kapp Finisterre. Fonica hadde et kjapt første døgn etter reparasjonen, men holder nå kun halve farten av båtene i tet.

Promofilm om Sam Davies

Powered by Labrador CMS