Line Flem Høst seiler for VM medalje
Line Flem Høst seiler for VM medalje

Det begynner å smake av noe

Med en dag igjen å seile i VM ligger Line Flem Høst an til å ta medalje

Publisert Sist oppdatert

Line Flem Høst hadde en strålende dag på regattabanen idag og med plasseringene 6, 5 og 3 klatret hun elegant opp til 2. plass sammenlagt. Nå har hun bare OL vinneren fra Rio 2016 og tre ganger verdensmester Marit Bouwmeester NED foran seg på resultatlisten. På 3. plass ligger fjorårets verdensmester, treningskameraten Anne-Marie Rindom, DEN, ti poeng bak. Høst var den jevneste av alle i dagens seilaser. Hun var foran Rindom i alle og foran Bouwmeester i to av dem.

Det var meget krevende forhold på banen idag. Det ser vi av resultatene der resultatene for hver enkelt seiler var temmelig variert. Det blåste mellom fem og åtte m/sek, men det var store variasjoner i trykk og retning. Derfor fremstår Høsts seilig som særlig imponerende.

Mesterskapet avsluttes med tre seilaser natt til lørdag norsk tid og treneren Lars Loennechen og Line er begge enige i at da gjelder det ikke å tenke resultater, men å gjøre arbeidsoppgavene og seile best mulig. Så får det gå som det går. Medalje snakkes det overhodet ikke om.

Line Flem Høst
Line Flem Høst

Det deltar 53 båter i Gullfinalen. Caroline Rosmo ligger på 17. plass i sølvfinalen.