Sto for årets seilerbragd

Bronsemedaljen til Line Flem Høst i VM i OL klassen Laser Radial er så langt årets seilerprestasjon.

Publisert Sist oppdatert

Line Flem Høsts VM bronse er årets beste prestasjon, men vi skriver tidlig mars og det er grunn til å håpe at 2020 sesongen, Norges Seilforbunds 50 år års jubileumssesong, vil gi mer anledning til å feire. Vi har nemlig et av tidenes beste OL landslag med medaljesjanser også i Laser Standard, Finnjolle og 49erFX.

Vant junior VM i 2014

Helt siden hun vant ISAF Junior VM i 2014 har man hatt store forventninger til den fremdeles unge KNS damen. Hun har til tider vist eksepsjonelt god seiling, men har ofte hatt problemer med å gjennomføre gode mesterskap. Trenerapparatet i Norge har hatt usvikelig tro på henne, og opplegget de siste årene har gjort det mulig å bygge sten på sten til der hun står idag. Det siste året har det vært jobbet ikke minst mot det mentale og ved hjelp av faglig kompetanse fra Olympiatoppen og den erfarne treneren Lars Loennechen har man nå et opplegg som ser ut til å fungere.

Om dette og mer kan du høre i samtalen mellom Seilmagasinets Mikkel Thommessen og Line selv i et forsinket lørdagsportrettet.

PALLPLASS: Line Flem Høst tok bronse under VM i Laser Radial i slutten av februar.