Ungdom-VM i Laser Radial

PÅ LAND: Caroline Rosmo kunne gjerne tilbrakt hele VMs andre dag på land. Syv timer på vannet resulterte ikke i noen seilaser.

På stedet hvil for Caroline Rosmo

Vanskelige forhold gjorde sitt til at det ikke ble gjennomført noen seilaser på VMs 2. dag. Dermed leder fortsatt Caroline Rosmo VM.

Publisert Sist oppdatert

Det var ytterst vanskelige forhold for de irske arrangørene av ungdom-VM i Laser Radial tirsdag, og de kan best beskrives ved hva australieren Alexander Finnain sa etter å ha kommet på land:

– Vinden dreide flere ganger 180 grader, og ofte blåste det 15 knop på den ene siden av banen og 5 på den andre.

Syv forgjeves timer på vannet

Til tross for at de 76 jentene som deltar i mesterskapet var på vannet i syv timer, lyktes det ikke å få gjennomført noen seilaser. Caroline Rosmo fra Bundefjorden som vant mesterskapets første – og hittil eneste – seilas, leder dermed fortsatt sammenlagt.

Guttene fikk derimot gjennomført noen seilaser, men sammenlagtlisten gir foreløpig ikke noe korrekt bilde av rekkefølgen all den stund ikke alle puljene i ungdomsklassen har gjennomført sine seilaser.

Fremgangsrikt av Herman Reiersen

Fortsetter Herman Reiersen fra Bærum sin fine trend, kan resultatlisten komme til å se ganske hyggelig ut. Han har en 8. og 5. plass etter de to første seilasene. En tilsvarende plassering i den tredje seilasen vil bringe ham opp på en plass mellom 25 og 30.

Sigurd Tveit fra KNS har 7. og 17. plass så langt, og ligger noen hakk bak Herman Reiersen.

I mennenes senior-klasse i Laser Radial oppnådde Alexander Dahl Høgheim fra Ran en 28. plass og er nå nummer 26 sammenlagt.

Komplette resultater