Løft for seilerne etter god vintersesong

Den norske troppen med NTG og KNS seilere viste sterke resultater under Europacup regattaen som avsluttet mandag på Gardasjøen.

Publisert

Bildet over: Line Flem Høst konsentrerer seg på lensen

Henrik Begby i klassen Laser Radial ble nummer 10 totalt av det 229 båter store feltet. Line Flem Høst ble nummer 2 av jentene i 4.7 klassen med 235 båter og Ina Berentsen Kullmann og Tiril Bue vant jenteklassen i Radial for henholdsvis jenter under 21 år og jenter under 19 år.

De norske seilerne med representanter i alle Laser klassene viste gode prestasjoner og hver av de 10 seilerne viste at de kan kjempe helt i toppen. Dette har vært en opptur for seilerne og et absolutt løft for norsk seilsport. Med så store felt og så mange norske blant de beste, viser det at satsingen på de unge talentene gir resultater.

Dette setter et verdig punktum for vintersesongen med flere samlinger utenlands. Med de flotte trenings forholdene vi har hatt på utenlands samlingene er det moro at silerne får vist fremgangen også under regatta.

I morgen er siste treningsdag her på Gardasjøen, før seilere, lærer og trener setter kursen mot skolebenken.

RS:X seilerne har samtidig hatt treningssamling på Gardasjøen og sin første samling med den nyansatte KNS treneren fra Polen. De har fått nye treningstips og inspirasjon til videre satsing. Neste store brett samling for NTG og KNS seilerne blir under påsken her på Gardasjøen, da blir det en felles samling for BIC og RS:X.

Powered by Labrador CMS