Lodestar satser på teknologi

For å komme til OL-kreves det oppmerksomhet. Melleby og Mørland Pedersen satser på en smartphone app.

Publisert

Petter Mørland Pedersen tok turen innom Seilas, mens hans makker Eivind Melleby er i USA for å seile VM i Melges 24, for å vise deres satsning på sosiale medier.

Video direkte på telefonen

– Vi har opprettet en konto på VMS som gjør at seilingsinteresserte folk kan følge oss ved å se ferske videoer. Med å abonnere på oss vil man få filmklipp fra merkerundingen direkte på mobilen, forteller Mørland Pedersen. –Vår trener vil filme oss fra følgebåten og publisere filmer fortløpende under mesterskap. Vi vil også lage filmklipp fra trening også.

Gratis App

VMS kan lastes ned gratis og fungerer nå både på iPhone og Android-telefoner. Når du har lastet ned programvaren kan du abonnere på Lodestar, og vil få fortløpende meldinger om nye videoer. Så lenge du har datatrafikk inkludert i ditt telefonabonnement, så vil det heller ikke koste å se videoen. Du kan også se videoen fra VMS-nettside. Du finner Lodestar her.

Smal sport

Melleby og Mørland Pedersen fikk lurt med seg TV2 på en trening, og fulgte ekstra godt med på TVen på kvelden, men innslaget kom ikke på lufta, bare fotball. TV2 valgte å vise seilingen kl 0650. Vi trenger å vise oss frem, og VSM er en ny å spennende mulighet å vise hva vi driver med.

Følg Melgesgutta

Eivind Melleby og laget i «Full Medal Jacket», Lars Horn Johannessen, Petrus Eide og Espen Stokkeland er i Corpus Christi, Texas, der VM for Melges 24 starter mandag. Fra regattaen vil laget teste teknologien, og du kan følge med. Du kan følge «Full Medal Jacket» via Loadstar-abonnementet.

Du kan laste ned VMS for iPhone her.

Petter Mørland Pedersen viser frem den nye teknologien for Seilas-redaksjonen.