SER AT FLERE VIL KJØPE BÅT: Magnus Frøshaug Ryhjell som forretningsutvikler på Finn motor.

Ny sjef for båtbransjen

Magnus Frøshaug Ryhjell er ansatt som ny daglig leder i Norboat, som er båtbransjens interesseorganisasjon.

Publisert

– Båt og sjøliv ligger mitt hjerte nær og jeg har vært på sjøen hver sommer siden før jeg kunne gå. Nå ser jeg frem til å gå inn i det jeg ser på som en viktig rolle med mange spennende utfordringer og ikke minst en rekke muligheter, uttaler Frøshaug Ryhjell i en mail Norboat har sendt ut til sine medlemmer.

Frøshaug Ryhjell kommer fra finn.no, der han de siste fire årene har vært forretningsutvikler, og tiltrer som påtroppende daglig leder fra første oktober, og daglig leder med fullt ansvar fra nyttår.

Digital satsing

Frøshaug Ryhjell har også erfaring fra bilbransjen, der han har vært ansatt hos blant andre Bilia Personbil og Møller Bil, og han har arbeidet med salg, kundepleie og markedsføring.

– Med Magnus på laget legger Norboat et meget godt grunnlag i årene som kommer for videre forretningsutvikling, og spesielt et godt grunnlag for fokus innen digital satsing, sier styreleder Einar Heiberg.

Leif Bergaas, som har vært daglig leder siden 2014, vil bistå Magnus i en periode, og vil fortsatt være ansatt i Norboat i annen rolle gjennom hele året 2021, opplyses det fra Norboat.