Moberg med døren på gløtt for OL comeback

Peer Moberg skal trene canadiske Laserjenter, men åpner også for egen satsing mot London 2012.

Publisert

Både Peer Moberg og Jannicke Stålstrøm holder seilformen inntakt med tanke på et mulig comeback til OL i London 2012. Stålstrøm som bor i Sydney kommer hjem om ikke lenge planlegger å seile Stor NM i Moss og tar sikte på å kvalifisere en norsk kvinnelig brettseiler til OL under årets ISAF VM i Fremantle i november.

Nå har også Moberg satt døren på gløtt for et comeback i Finnjolle. Han vurderer å ta med seg hele famlien til Australia til høsten for å trene foran ISAF VM, og dersom han kan få på plass en tilfresstillende finansiering er han klar til å gi full gass mot sitt femte OL.

- Erfaring har alt å si i OL sier Moberg som føler at han har underperformed de siste olympiske mesterskapene fordi han ikke har hatt muligheter for å fokusere helt og holdent på Finnjolleseilingen. Nå ser han denne muligheten, og dersom det nye styret i NSF gir ham grønt lys, er han klar.

Moberg har et allsidig seileprogram for denne sommeren. Foruten å skulle trene de canadiske Laser radial seilerne deltar han i et tobåtsopplegg i Melges 24 i regi av Kristian Nergaard, og han skal også seile med Nergaard og Johan Barne i VM for 5.5 metere i Helsinki.

Powered by Labrador CMS