HØSTCUP: Bilde fra North Sails Nesodden Høstcup 2018

Håper på 70 båter til Nesodden

North Sails Nesodden Høstcup avrunder sesongen i Indre Oslofjord.

Publisert Sist oppdatert
FINPUSS: Regattaen er en mulighet til å få vurdert trim og laginnsats.

North Sails Nesodden Høstcup inneholder mye. Regattaen blir finalen av Oslofjord Big Boat series, en serie av syv regattaer i Indre Oslofjord. På resultatlisten er det 115 ulike båter, og toppes av Siri Sømme i Farr 30 «Pakalolo II» foran Teje Hall Torgersen i X-332 «Adante» og Marius Bakke i Express «Salacia». Båter fra Bunnefjorden Seilforening toppe foreningsrankingen, med KNS og Asker et stykke bak. Arrangøren Nesodden seilforening er ned på 8. plass.

– I fjor var det 70 båter med, i år håper vi på enda større arrangement, sier Anne Kathrine Guttormsen i Nesodden Seilforening. 

Flere klasser

North Sails Nesodden Høstcup arrangeres for 58. gang. For X-35 og First 31.7 blir regattaen også et Klasseklubbmesterskap.

Det er også egen klasse for shorthandedseiling. Regattaen kolliderer med NM for shorthanded som holdes i Tønsberg, men det ser ut som at mange shorthandedseilere holder seg inne i Oslofjorden til helgen.

Debrief

Regattaen blir filmen, og vil bli vist på lerret i klubbhuset på lørdag. Her blir det debrief med North Sails som vil gi tips.

Du finner mer om regattaen her