Informasjon fra Norges Seilforbund

VANT I 2021: Mathias Berthet vant Helly Hansen Youth Awards i 2021.

Hvem får HH Youth Award?

Prisen «Helly Hansen Youth Awards» som tildeles seilere mellom 16 og 23 år, skal i år deles ut for tredje gang.

AV MORTEN JENSEN • Hvem som vinner årets pris, vil bli offentliggjort 30. desember. Akkurat nå er kampanjen inne i den fasen hvor forslag til kandidater samles inn. Frem til 10. november kan alle som vil, foreslå kandidater til prisen. Deretter vil tre til fem finalister bli nærmere presentert, og disse kan man stemme på frem til julaften.

Kandidatene vil bli presentert på NSF og Helly Hansens nettsider og i tilhørende sosiale medier. Der vil man kunne stemme på den man mener fortjener prisen aller mest.

HH Youth Award er ikke en pris til dem som nødvendigvis er best til å seile, men til seilere som har vist oppfinnsomhet og originalitet for å forbedre seg selv og/eller andre seilere, som har hatt personlig fremgang i sin egen seiling, som har vist engasjement i sitt eget seilmiljø og som kan vise til et miljøengasjement.

I 2021 fikk Mathias Berthet HH Youth Award og i 2020 tilfalt den Pia Dahl Andersen og Nora Edland. Prisen består i seilklær fra Helly Hansen til en verdi av 10 000 kroner. Det deles også ut 2. og 3. premie som er klær for henholdvis 5000 og 2500 kroner.

Se www.seiling.no.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.