Norgescup for Optimist og 29er til helgen

Nesodden Seilforening er arrangør for Norgescup for optimist A og B og 29er denne helgen. Nærmere 150 joller er påmeldt og håper på fine seilforhold i farvannet utenfor Steilene.

Publisert

– Det er veldig gøy å arrangere Norgescup for optimistjolleklassen fordi de er den desidert største jolleklasse og gir oss mange utfordringer som arrangør, sier Alf Magne Andersen i Nesodden Seilforening. I tillegg er det gøy å ha med 29er-klassen, en innovativ klasse med mye fart og spenning, som gir mang en optimistjolleseiler inspirasjon til å fortsette.

– Minnene og de gode erfaringene fra fjorårets NC og NOK lagcup med mange dyktige og humørfylte seilere, gjør at ca 70 medlemmer i Nesodden Seilforening igjen stiller opp for å få gjennomført et bra arrangement på Steilene.  Vi har med andre ord gode forutsetninger og er klare til å ta i mot seilerne med deres familier og støtteapparat, vi får bare håpe værgudene velsigner oss med stabil seilvind hele helgen. En stor takk til alle som stiller opp, uten denne frivillige innsatsen hadde ikke dette vært mulig, avslutter Andersen.

For mer informasjon om regattaen og hvem som er påmeldt kan du gå inn på Nesodden Seilforening