Ny Bergens-triumf i Knarr NM

Johan G Hvide, Johan Christian, Hvide, Jogeir S Hvide fra Bergen Seilforening vant i helgen NM i Knarrklassen. det var deres 5. tittel.

Publisert

Bærum Seilforening har i helgen arrangert Norgesmesterskap i Knarr ute på Vassholmbanen.

Regattaen startet med litt usikre forhold på fredag ettermiddag men vi fikk til to regattaer i litt svak vind, på lørdagen så begynte det heller ikke så bra med store dreininger frem og tilbake før vinden stabiliserte seg ifra en retning og vi fikk til slutt til tre seilaser.  Det var hard kamp om de fremste plasseringene og det flere av de kjente seilerne i klassen var oppe på de første plassene.  Søndag så fikk vi mere vind enn det som meterologene hadde spådd og vi fikk avviklet tre løp under kjempefine forhold med stødig vind i fra sør.  Etter å ha avviklet åtte seilaser så måtte østlandsseilerne bare måtte innse at årets norgesmester kom fra Bergen og han heter Johan G. Hvide med sine sønner Johan G. Kristian og Jogeir S. tett fulgt av Nils Petter Haugfoss med sønnen Lars som manskap og på tredje plass kom Dag Ivar Ytreberg med Finn Stub som mannskap.

Mesterskapet ble avsluttet med premieutdeling på klubbhuset i Bruksveien før alle kunne dra fornøyd hjem til en velfortjent vil.

1 Carpe Diem Johan G Hvide, Johan Christian, Hvide, Jogeir S Hvide, Bergen 15.0

2 Blåmann Nils Petter Haugfos, Lars Haugfos, Drammen 19.0

3 Lisa Dag Ivar Ytreberg, Finn Stub, KNS 23.0

4 Esther Martin Holter Erik B Holter, Ronny S Nilsen, Færder 27.0

5 Aiolos Morten Heldal Haugerud, Audun T Haldorsen, Catharina H Frostad KNS 33.0

6 Kismet Erik Berg Christian, Nissen, Rune Trondsen Oslo 35.0